Nieuwsbrief november?

We weten dat het inmiddels december is, maar de nieuwsbrief van november was nog niet verstuurd.

De nieuwsbrief van december zal vlak voor de feestdagen verschijnen.

Aangepaste trainingstijden ivm feestdagen

Maandag 5 december komt de trainingsgroep van 18.30u - 19.30u (jeugd t/m 12 jaar) te vervallen ivm Sinterklaasavond.

 

Tussen kerst- en oud en nieuw van 26 december t/m 30 december is er geen mogelijkheid om te trainen/spelen.

 

We starten weer op maandag 2 januari. Voor de jeugd is er dan geen training, maar de mogelijkheid om wedstrijdjes te spelen van 19.00u tot 20.30u.

Twee teams kampioen!

De najaarscompetitie is afgelopen. Een zeer succesvolle mogen we wel zeggen!

Zowel senioren team 3 als het jeugdteam werden kampioen.

Senioren team 3 wist al op de negende speeldag het kampioenschap binnen te halen, een top resultaat! Gefeliciteerd Eric, Arthur, Kasper, Harry en Fleur met het kampioenschap in de 6de klasse en heel veel succes in de 5de klasse.

Jeugd team 1 moest tijdens de laatste wedstrijd nog 1 punt binnen halen tegen de nummer 2, dat was geen probleem, de wedstrijd werd gewonnen met 6-4. Knap gedaan, Fleur, Guus, Guus en Casper. Jullie mogen volgend seizoen in de 1ste klasse laten zien wat jullie kunnen. De huldiging is nog niet geweest en de teamfoto daarom nog niet gemaakt en komt in de volgende nieuwsbrief.

Senioren team 1 en 2 wisten zich te handhaven in de 2de en 4de klasse.

De najaarscompetitie start eind januari.

 

Kampioen najaarscompetitie 2022 6de klasse. Boven vlnr; Harry vd Kruijs, Arthur vd Berg, Kasper Dam, Onder vlnr Fleur Valent en Eric Kip

Kampioen najaarscompetitie 2022 6de klasse. Boven vlnr; Harry vd Kruijs, Arthur vd Berg, Kasper Dam, Onder vlnr; Fleur Valent en Eric Kip

Trainingen basisscholen

Dinsdag 1 november (de Triangel) en donderdag 17 november (Dirk Hezius) hebben we weer veel kinderen kennis laten maken met tafeltennis door de clinics die we gegeven hebben.

Iedereen die meegeholpen heeft om dit tot een succes te maken, heel erg bedankt! Pascal voor de organisatie, voorbereiding en begeleiding van de clinics. Harry, Fleur en Kasper voor de begeleiding van de clinics.

Meppers on tour

Fleur heeft zich in oktober via de regionale voorronde geplaatst voor de Nationale meerkampen. Op 4 december vond de 1/2 finale daarvan plaats in het topsport centrum in Almere. Fleur heeft zich samen met 11 andere meisjes O19 weten te plaatsen voor het finale weekend in mei! Gefeliciteerd en heel veel succes in de finale.

 

Op 13 november heeft Fleur ook deelgenomen aan het B-ranglijst toernooi in Tilburg. Daar eindigde ze op een mooie 3de plaats.

Agenda

Maandag 5 december - geen training jeugd t/m 12 jaar ivm Sinterklaasavond

Maandag 12 december - Minicursus 2 (dag 3)

Maandag 19 december - Minicursus 2 (dag 4)

26 december t/m 30 december - geen tafeltennis