Competitie najaar 2023
Beste competitiespelers,
Vanaf volgende week is de zaal weer open en kunnen we starten met de voorbereiding op de najaarscompetitie 2023.
De competitieschema's voor deze najaarscompetitie zijn  bekend en te bekijken in de NTTB app en de TTapp.
Alle teams beginnen met een uitwedstrijd op donderdag 14 of vrijdag 15 september. De eerste thuiswedstrijden worden gespeeld op vrijdag 22 september en zaterdag 23 september.
 
Nog een paar aandachtspunten:
- Zorg dat je bij uit- én thuiswedstrijden een half uur vóór aanvang aanwezig bent.
- We gaan ervan uit dat jullie zelf voor een uitval en vervoerschema zorgen, in onderling overleg.
- Team 3 is ingedeeld in een poule van 7. Na de nu bekende wedstrijden zal er straks een promotie- en degradatiepoule zijn. Er volgen dan nog 2 of 3 wedstrijden.
- Mocht het niet mogelijk zijn om een team compleet te krijgen voor een competitiewedstrijd, vraag dan tijdig een speler uit een lager team om in te vallen.
- Let op; spelers mogen in het totaal maximaal 3 keer invallen bij hoger genummerde teams.
- De aanvangstijd op vrijdagavond staat op dit moment nog op 20.00u, dat moet 19.30u zijn. Daarover is al een mail gestuurd, we gaan ervan uit dat dit binnenkort aangepast wordt.

Voor vragen of opmerkingen kun je bij Ivonne terecht. Per mail (wedstrijdsecretaris@demeppers.nl), telefonisch of vanaf 28 augustus op maandagavond in de zaal.
Digitaal wedstrijdformulier

Met ingang van de najaarscompetitie gaat de afdeling ZuidWest volledig gebruik maken van het digitale wedstrijdformulier. Hiermee komt het papieren formulier te vervallen. Hoe een en ander er precies uit komt te zien, is nog niet bekend, daarover komt als het goed is zo spoedig mogelijk uitleg van de afdeling ZuidWest.

Alle spelers van de teams zijn als het goed is geautoriseerd om het digitale wedstrijdformulier in te vullen en te ondertekenen. Hiervoor is het wel nodig om de NTTB app te downloaden en daar in te loggen. Het zou fijn zijn als iedereen (in het bezit van een smartphone), dat voor aanvang van de competitie gedaan heeft.

Competitieprogramma's najaar 2023