Laatste mogelijkheid om in te schrijven; Blacklight toernooi + nieuwjaarsborrel

Inmiddels zijn er meer dan 20 deelnemers aan het Neon tafeltennis (Blacklight toernooi) met nieuwjaarsborrel. Heb je je nog niet ingeschreven, doe dit dan snel door een mailtje te sturen naar meppers@demeppers.nl. Basisschool jeugd verwachten we om 18.30u en de overige deelnemers om 20.00u.
Wil je opvallen deze avond? Doe dan kleding met wit aan of fluoriserende kleding.

Promotiekaartjes vereniging

Sinds begin dit seizoen zijn er promotiekaartjes van onze vereniging beschikbaar. De QR code aan de voorkant is een link naar de website van de Meppers.
De kaartjes geven we mee aan deelnemers van de clinics aan de basisscholen en bijvoorbeeld bij geïnteresseerden bij Heeze leeft!

De kaartjes kunnen ook door jullie gebruikt worden uit te delen aan vrienden en bekenden die graag kennis willen maken met onze vereniging. Zet een leuke tekst op de achterkant en nodig ze uit om 3x gratis mee te trainen.
Wil je graag een (paar) kaartje(s)? Via de bestuursleden en trainers kun je ze opvragen.

Voorjaarscompetitie 2024

Tijdens de voorjaarscompetitie 2024 zullen we net als tijdens de najaarscompetitie 2023 met 5 teams deelnemen aan de competitie van de NTTB (Nederlandse TafelTennis Bond).

Op vrijdag 26 januari en zaterdag 27 januari worden de eerste thuiswedstrijden gespeeld. Team 3 en 4 spelen op vrijdag vanaf 19.30u en team 1, 2 en 5 spelen op zaterdag vanaf 13.00u.

Speel je geen competitie? Kom dan eens langs om de teams aan te moedigen tijdens de thuiswedstrijden van 26, 27 januari, 23, 24 februari, 1, 2, 29, 30 maart, 19 of 20 april! 

Agenda
vrijdag 12 januari - Blacklight party